Despre www.foto4ever.ro

foto4ever.ro – Descătuşează-ţi imaginaţia şi personalizează cadourile oferite cu fiecare ocazie

foto4ever.ro – Aici regăseşti plăcerea, bucuria şi emoţia de a răsfoi un album fotografic clasic

Să ne gândim la o zi mohorâtă de noiembrie, poate chiar luni dimineaţa, după o şedinţă acidă în care ni s-a reamintit cât de dezastruoase sunt rezultatele şi cât de mult trebuie să muncim pentru a ne permite concediul de Crăciun. Ochii îmi cad pe desktopul computerului de pe birou, din care îmi zâmbeşte şugubăţ puştiul, surprins în timp ce se juca pe plaja pe care am fost astă vară, şi asta mă mobilizează să-mi stabilesc agenda zilei.

Cana de ceai, cu poza colegilor de birou, primită la precedenta aniversare, îmi aminteşte de zilele relaxate de astă vară în care râdeam în hohote din te miri ce. Şi atunci, căutând prin directorul POZE, aflat pe server, unde am adunat toate fotografiile făcute în diverse ocazii, îmi vine ideea de a selecta câteva dintre ele şi în 5 minute am creat o fotocarte pentru a o dărui colegilor la începutul următoarei şedinţe.

Aşa a apărut foto4ever.ro, o companie care vrea să ofere tuturor posibilitatea de a fi personajul principal în albumul amintirilor ce prind viaţă.

Oferind o gamă larga de produse foto, personalizate cu propriile fotografii, texte şi selecţii, livrate în cel mai scurt timp direct la tine acasă, dorim să îţi aducem bucuria clipelor imortalizate de aparatul foto cât mai aproape, în orice moment.

Ai nevoie doar de o conexiune la internet, cu ajutorul căreia să ne trimiti fotografiile dorite. Apoi  vei putea crea cadoul perfect: un album clasic, în diverse dimensiuni şi aranjamente, un calendar de perete sau de birou, felicitări, postere, tricouri şi multe alte articole, toate personalizate după bunul plac şi rod al imaginaţiei tale.

De ce foto4ever.ro?

foto4ever.ro – pentru că aici amintirile tale prin viaţă într-un album creat de tine, pentru tine şi cei dragi ţie

foto4ever.ro – pentru că noi îţi aducem acasă bucuria clipelor imortalizate de aparatul foto şi transpuse in albume fotografice personalizate cu propriile imagini şi comentarii

foto4ever.ro – pentru că reinventând fotografia clasică şi valorificând la maxim avantajele fotografiei digitale îţi oferim posibilitatea de a rememora clipele fericite

foto4ever.ro – pentru că este calea de a oferi o bucurie celor dragi, dăruindu-le

un cadou din suflet, cu suflet, pentru suflet.